Online offerte software | Meer plezier in offertes maken

Het maken van offertes in Word, Excel of Powerpoint is een tijdrovende klus. Het werken vanuit eerder gemaakte offertes, schuiven met afbeeldingen en teksten en schaven aan verouderde passages kan frustrerend werken. Wanneer verschillende mensen binnen uw bedrijf offertes maken, kan ook de look & feel per offerte verschillen. Het offerteproces kan volgens ons sneller, simpeler en professioneler.

strategiebepaling2

Met de online Offerte Software:
  • stelt u makkelijk offertes samen
  • bent u binnen 10 minuten klaar
  • sluiten offertes aan bij uw lezers
  • beschikt u ten alle tijde over uw standaardteksten
  • wordt iedere offerte automatisch in uw eigen huisstijl gegenereerd
  • worden offertes hoger gewaardeerd
Gebruik van de Offerte Software

De Appalti Offertetool is een online applicatie: makkelijk in het gebruik, vanaf elke locatie te openen en goed beveiligd.

De Offerte software wijst zich vanzelf. In een halfuur stelt u eenmalig uw standaardvoorkeuren in: de kleuren, lettertypes en logo’s. Daarna vult u uw persoonlijke bibliotheek met bestaande tekstdocumenten, afbeeldingen en prijstabellen. U kunt ook nieuwe teksten aanmaken. Uiteraard helpen wij u graag bij het opstarten, wanneer u voor het eerst met de tool gaat werken. En mocht u tijdens het gebruik van de applicatie tegen moeilijkheden aanlopen, dan staat het Appalti Team voor u klaar om u te ondersteunen.

Wanneer de basis staat, stelt u in enkele stappen elk nieuw document gemakkelijk op maat samen. Binnen 10 minuten beschikt u over een stijlvolle pdf die is toegespitst op de vraag van uw prospect en laat zien waarin u onderscheidend bent. Dat is nog eens tijdwinst!

Ga direct gebruik maken van de voorbeeldofferte in de Offerte software van Appalti. Probeer de Offertetool 14 dagen gratis! Voor meer informatie bel met Niels Hofs (06-10988636) of neem contact met ons op!