Update Offertetool dinsdag 15 maart

Schermafbeelding 2016-03-15 om 09.10.21

Aanstaande dinsdag 15 april juli tussen 18:30-20:00 uur, voegen wij verbeteringen en nieuwe features toe aan de Offertetool. Het is mogelijk dat u hierdoor een foutmelding krijgt rond dit tijdstip. Het afsluiten van de internetbrowser en opnieuw inloggen moet voldoende zijn om dit te verhelpen. De verwachting is dat deze verstoring hoogstens 15 minuten duurt.

Management informatie export

Wij hebben een functie toegevoegd waarmee u Excel-bestanden kunt downloaden met daarin uw offertes of de tekstblokken uit uw bibliotheek. Dit stelt u in staat om zelf de door u gewenste rapportages op te stellen, zoals statistieken per gebruiker, locatie, klant, et cetera. U vindt deze exports bij “Management Rapportages” aan de linkerkant onder “Exports”.

Indien wij u kunnen assisteren met het maken van voorbeeld draaitabellen om de door u gewenste rapportages te genereren op basis van deze exports, laat het ons dan weten; we helpen u graag!

Verbeteringen

  • Bij stap 2 van het samenstellen van uw offerte kunt u kiezen om een nieuwe relatie in te voeren, of een bestaande relatie te selecteren. De lijst met bestaande relaties is nu alfabetisch gesorteerd, zodat u makkelijker uw relatie kunt vinden
  • Bij het samenstellen van uw offerte tonen wij een lijst met de tekstblokken uit uw bibliotheek. In deze lijst werd de “Titel in offerte” gebruikt, in plaats van de “Titel in bibliotheek”. Hierdoor was het lastig om tekstblokken van elkaar te onderscheiden, wanneer bijvoorbeeld “Tarieven 2016 versie 3” en “Tarieven 2016 versie 4” in uw bibliotheek gebruikt wordt, en in beide gevallen “Tarieven” voor in uw offerte.
  • De instructies bij een wachtwoord wijziging of nieuw wachtwoord aanvraag zijn verbeterd. Het was niet voor iedereen duidelijk dat er expliciet nog op een bevestigingslink in de e-mail geklikt moest worden om het nieuwe wachtwoord te activeren. Dit leidde tot meldingen van gebruikers die niet meer in konden loggen na een wachtwoordwijziging.

Hiermee vertrouwen wij erop u voldoende geïnformeerd te hebben, maar mocht u hierover vragen hebben dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 088 – 489 88 00 of e-mailadres: support@appalti.nl .

logo voor web

Het Appalti team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *