GEBRUIKSGEMAK

Uw offerte dient een krachtig en duidelijk antwoord te geven op de vraagstelling van uw gesprekspartner (prospect/ klant). Onze offerte applicatie helpt bij het simpel opstellen en stroomlijnen van uw offertevoorstellen en opdrachtbevestigingen. Met een logische workflow vertaalt u alle soort vraagstukken naar een duidelijke offerte.

MANAGEMENT INFORMATIE

Van een totaaloverzicht tot aan gebruikersniveau heeft u overzicht van hoeveel offertes er zijn gemaakt, wat de score is (procentueel en in aantallen) en hoeveel er nog in uw forecast staat. Erg makkelijk dus om uw eigen rapportages te maken of aan te vullen of uit te zoeken hoe verdere verbetering in de offerte/ het offerteproces kan worden doorgevoerd.

VASTE EN EIGEN UITSTRALING

Een effectieve offerte is een optimale weerspiegeling van uw voorstel en sluit aan bij uw bedrijf. Met de offerte software maakt u uw offertes volledig in uw eigen huisstijl. Eenmalig stelt u voor uw organisatie een template, kleurencombinatie en lettertype in: daarna gaat elke offerte eruit met 100% dezelfde uitstraling. U doet u en uw collega’s een groot plezier met het automatisch genereren van offertes.

FOUTLOOS

Elke interactie met klanten is belangrijk voor de perceptie van uw bedrijf en uitstraling. De Offerte applicatie van Appalti borgt uw informatie en standaard tekstdocumenten op een centrale plek. Zo wordt relevante informatie altijd op dezelfde, correcte wijze, getoond. U bent ervan verzekerd dat offertes foutloos de deur uitgaan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!