Over ons

Appalti Software is een van de onderdelen van Appalti. De activiteiten van Appalti zijn drieledig en zijn opgesplitst in de Appalti Academie, Appalti Software en Appalti Consultancy. Gezamenlijk vormen zij het platform waarmee we zakelijk Nederland ondersteunen bij alles wat te maken heeft met verkoop, hoofdzakelijk op het gebied van offertes en aanbestedingen.

Waarom Appalti Software?

Appalti Software is in 2012 opgezet en is een online applicatie bedoeld om sneller offertes te maken. Dit idee vloeit voort uit onze missie om zakelijk Nederland te ondersteunen bij alles wat te maken heeft met verkoop. De offerte vormt het sluitstuk van het verkoopproces en met het gebruik van de Offertetool gaat dit een stuk gemakkelijker.

Onze missie? Bedrijven ondersteunen bij het behalen van commerciële doelstellingen. Onze visie? Sneller.scherper.scoren.

Onze werkwijze

In elke situatie willen we mooie resultaten boeken. Daarom bieden wij als startpunt van de samenwerking een nulmeting aan. De uitkomsten geven aan hoeveel en waar verbetering in uw standaard offerte(s) mogelijk is. Vanuit Appalti Consultancy ontvangt u desgewenst ondersteuning voor uw offerte templates. Indien gewenst besteden we aandacht aan huisstijl, uitstraling, structuur en conversie van tekst naar graphics.

Vanuit Appalti Software ondersteunen we u bij de inrichting van de applicatie omgeving. Vanuit daar kunt u vervolgens starten met het gemakkelijk samenstellen van uw offertes.

Ons team

Steeds meer gebruikers ervaren het plezier van onze Offerte applicatie. Dit vraagt van ons niet alleen een professionele aanpak, maar ook ondersteuning op het gebied van ICT. Technische ondersteuning hebben wij recentelijk ondergebracht bij een Nederlandse samenwerkingspartner. Zo is er continue aandacht voor verdere ontwikkelingen van onze Offertetool.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het kantoorpand van CSN Groep in Leusden, een partij met wie wij tevens samenwerken. Het kantoor is onze centrale uitvalbasis, waar tevens trainingen van de Appalti Academie gegeven worden.